برپایی جشنوارههای بومی محلی صیانت از اعتبار فرهنگی است
تاریخ : 29-09-1398, 18:24
بازدیدها : 482

غلامرضا جعفری در حاشیه بازدید از جشنواره ملی فرهنگی ورزشی حرکت و برکت اظهار داشت: یکی از مهمترین وظایف ما احیای غذاهای سنتی و ترویج ورزشها و بازیهای بومی محلی میباشد تا از صیانت فرهنگی برخوردار شده و موردتهاجم فرهنگی قرار نگیریم.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی رویکرد آموزشی این جشنوارهها را باارزش دانست و گفت: شناخت تمدن و فرهنگهای سراسر کشور و نوع بازیها، ورزشها، پوشش و غذای آنها تنوع جذاب قومیتها را به ما نشان میدهد و این گستردگی ما ر از یکنواختی به دور کرده و پهنا و گستره فرهنگمان را یادآور میشود.
مهدی اسدی رئیس هیات ورزشها و بازیهای بومی محلی استان اصفهان نیز گفت: این پنجمین جشنواره ملی فرهنگی ورزشی و آیینی در کشور است که با شرکت ۲۶ استان باشکوه برگزار میشود.
رئیس هیات ورزشها و بازیهای بومی محلی استان اصفهان با اشاره به اینکه هر شهر حدوداً ۲۵ بازی بومی محلی دارد افزود: استان اصفهان تعداد زیادی از بازی بومی محلی را شناسایی کرده که برای کودکان و نوجوانان جایگزین مناسبی بهجای شبکههای مجازی و بازیهای اینترنتی میشود.
وی عنوان کرد: بازیهایی چون لیلی، دال پلان، هفتسنگ و غیره سرشار از پندها و آموزشهای آغشته به فرهنگ غنی ایرانی است که با توجه به روح و جسم به پرورش آن کمک میکند.
اسدی لباسهای محجوب پوشیده و الوان سنتی ایرانی را بهترین جایگزین مدهای غربی دانسته و تصریح کرد: اگر از فرهنگ خود دور شویم قطعاً فرهنگ بیگانه که سرشار از هرجومرج و سردرگمی است جوانان و نسل ما را دچار آسیب خواهد کرد لذا مسؤولان با حمایت ازاینگونه جشنوارهها کشور را در مقابل تهاجم فرهنگی واکسینه کنند.