اهمیت نقش هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در ترویج بازیهایی بومی و محلی در دوران کرونا
تاریخ : 4-09-1399, 17:31
بازدیدها : 406
مدیرکل روستایی و شوراهای استانداری اصفهان: بازیهای بومی محلی ریشه در فرهنگ، آداب و سنن جامعه دارند و جزئی از فرهنگ عامه هستند.
علی رحمانی مدیرکل روستایی و شوراهای استانداری اصفهان در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان با بیان اینکه مردم شعار در خانه بمانیم را بپذیرند و برای سلامت خود و هموطنانشان به آن عمل کنند، ما نیز باید یک آستانه تحمل برای آنها تعریف کنیم گفت: اگر نتوانیم آستانه تحمل را تعریف کنیم سیاستهای ستاد ملی مقابله با کرونا به خوبی اجرا نخواهد شد.
وی به نقش هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در ترویج بازیهای بومی و محلی اشاره و تصریح کرد: این هیئت با آموزش بازیهای بومی و محلی میتواند در افزایش آستانه تحمل افراد نقش موثری داشته باشد.
مدیرکل روستایی و شوراهای استانداری اصفهان با اشاره به بازیهای بومی و محلی گفت: این بازیها نسل به نسل منتقل شده تا به ما رسیده و آنها ریشه در فرهنگ، آداب و سنن جامعه دارند و جزئی از فرهنگ عامه هستند.
وی فراهم کردن شرایط و امکانات سرگرم کردن مردم در خانه را از عوامل موفقیت سیاستهای ستاد مقابله با کرونا دانست و افزود: با توجه به این که جمعیت زیادی از مردم شهر در آپارتمان زندگی میکنند ستاد مقابله با کرونا میتواند با استفاده از ظرفیت هیئت ورزش روستایی بخشی از ورزشهای بومی محلی که میتوان در خانه اجرا کرد را به مردم آموزش و آنها را ترویج دهد.
به گفته رحمانی مردم روستا نسبت به مردم شهر اوقات فراغت بیشتری دارند و با برگزاری مسابقات در روستاها، آموزش و ترویج این بازیها موفقتر خواهد بود.
وی حفظ روحیه شاد و دوری مردم از افسردگی و اختلافات خانوادگی در دوران کرونا را از موارد مهم مسائل اجتماعی دانست.