اجرای بازی دال‌پلان ویژه عشایر جنوب شهرستان شهرضا

تاریخ : 30 تیر 1400, 21:16 نویسنده : halakouhi بازدیدها : 317


به مناسبت عید سعید قربان هیات ورزش روستایی شهرستان شهرضا با حضور در این منطقه، خانواده‌هایی که جهت تفریح گرد هم آمده بودند را تشویق به اجرای بازی دال‌پلان کرد.

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی شهرستان شهرضا:
فصل تابستان به جهت زیبایی چشم نواز طبیعت و گرمی آب و هوا، فرصتی مناسب جهت گردش و رفع خستگی می‌باشد و منطقه گردشگری و خوش آب و هوای انجیره در جنوب شهرستان شهرضا نیز یکی از مناطق مورد توجه عشایر و گردشگران است.
از این رو هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی شهرستان شهرضا پس از شناسایی این ظرفیت، با طرح ایده‌ای خلاقانه، چهارشنبه ۳۰ تیرماه به مناسبت عید سعید قربان با حضور در این منطقه، خانواده‌هایی که جهت تفریح گرد هم آمده بودند را تشویق به اجرای بازی دال‌پلان که در گویش محلی به آن (بوخولی داش) گفته می‌شود و محبوبیت خاصی نیز بین عشایر دارد در دو گروه آقایان و بانوان کرد.
در پایان، در بخش آقایان: نوربخش رضایی، علی‌نقی حقیقی و محمد ثاقب منش به عنوان نفرات برتر شناخته شدند و در بخش بانوان: فاطمه حاجیلو، شهربانو رضایی‌پور و مهدیه حاجیلو به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.







نظر دهید :

نام شما :*
ایمیل شما :
نظر شما :
کد را وارد کنید : *
عکس خوانده نمی‌شود