تاسیس خانههای ورزش روستایی از استان اصفهان آغاز شد
تاریخ : 11-11-1399, 19:08
بازدیدها : 303
عصر تحليل:
حسن اسماعیلی هدف از راه اندازی خانههای ورزش روستایی را نیاز روستاهای استان اصفهان به فضای ورزشی عمومی دانست و اظهار کرد: فعالیت جسمانی و ورزش در دوره نوجوانانی و جوانانی که شخصیت انسان در حال شکل گیریست بسیار مهم است از همین رو نوجوانان و جوانان روستایی نیز به فعالیت ورزشی نیاز دارند و همچنین باید به بحث تندرستی و سلامت جامعه نیز توجه کرد.
به گزارش عصر تحلیل از اصفهان، وی به محدود شدن اعتبارات مربوط به ساخت سالنهای ورزشی در سال ۱۳۹۳ اشاره و اظهار کرد: بر همین اساس اعتبار فقط برای سالنهای ورزشی که در دست احداث بود به جهت تکمیل آنها اختصاص یافت و دیگر هیچ بودجه و ردیف اعتباری برای ساخت سالنهای ورزشی جدید وجود نداشت.
نایب رییس هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در ادامه افزود: بر همین اساس طی جلسات مختلف به این نتیجه رسیدیم که خانههای ورزش روستایی را در روستاهای استان اصفهان راه اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه پیشنهاد تاسیس خانههای ورزش روستایی از طرف مهدی اسدی رئیس هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان مطرح شد گفت: با همکاری دفتر مدیرکل روستایی استانداری استان اصفهان با دهیاران سطح استان هماهنگیهای لازم انجام شد و آنها مکانهای بلااستفاده در روستاها از جمله حمامهای قدیمی، مدارس فاقد دانشآموز، کتابخانههای رها شده یا هر مکانی که پتانسیل ایجاد خانه ورزش در آن وجود داشت را به هئیت ورزش روستایی استان معرفی میکردند و پس از تایید مکان معرفی شده به خانه ورزش روستایی تبدیل و به تجهیزات ورزشی مجهز میگردید.
مسئول خانههای ورزش روستایی هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان با بیان اینکه از سال ۱۳۹۳ تا کنون حدود ۵۵۰ خانه ورزش در سطح استان اصفهان راه اندازی شده است تشریح کرد: تجهیزات ورزشی که ما در اختیار خانههای ورزش قرار دادهایم به نحوی است که بتوان از آنها برای چند رشته ورزشی استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: تشک تاتمی، میز شطرنج، میز پینگ پنگ، فوتبال دستی و صفحه دارت از جمله تجهیزات ورزشی است که در اختیار خانههای ورزش روستایی قرار میگیرد.
حسن اسماعیلی به احیای بازیهای بومی محلی اشاره و تشریح کرد: طی صحبتهای که با دهیاران روستاها صورت گرفت از آنها خواسته شد تا بازیهای بومی محلی را که قبلاً در روستاهای آنها انجام میشده را شناسایی و احیا کنند.
وی افزود: این امر باعث شد که جوانان و نوجوانان و حتی گروههای سنی بالاتر نیز بتوانند فعالیت ورزشی داشته باشند.
نایب رییس هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان با بیان اینکه تاسیس خانههای ورزش روستایی از استان اصفهان آغاز شد گفت: مستندسازیهایی در این خصوص انجام شد و به وزارت ورزش و جوانان نیز اعلام گردید، به تایید وزیر ورزش و جوانان رسید و در نهایت از طریق مدیرکل روستایی وزارت ورزش و جوانان اعلام شد که در سطح کشور خانههای ورزش روستایی راه اندازی شود.
وی در خصوص نحوه تامین اعتبارات مورد نیاز تجهیز خانههای ورزش روستایی گفت: با کمک و همیاری اداره کل ورزش جوانان استان، وزارت ورزش و جوانان، شرکت سهامی ذوب آهن، ستاد مبارزه با مواد مخدر و کمکهای مردمی اعتبارات مورد نیاز خانههای ورزش روستایی تامین شده است.